У ДБР зробили заяву після фейкової смерті Шуфрича

09:47 6 вересня 2024 р.

Фото до новини

Народний депутат України IX скликання від забороненої партії «Опозиційна платформа - За життя» Нестор Шуфрич, якого підозрюють у державній зраді, живий, він готується до судового засідання в статусі підсудного.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян, пише DailyLviv.com.

«Я, напевно, розпочну з позитивної новини. Наскільки мені відомо, ми уточнювали це у слідчих безпосередньо, що насправді він (Нестор Шуфрич - ред.) живий, з ним усе буде гаразд. Можливо, оцінюємо це як реакцію на стрес, тому що цього тижня до суду направлено справу про державну зраду чинного народного депутата і його помічника. Їм інкримінується фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади і зміни меж території і державного кордону України. Ну і, крім того, народний депутат також обвинувачується у державній зраді», - повідомила Сап'ян.

Вона відзначила, що в судовому процесі відбувались підготовчі засідання, незабаром розпочнеться суд, і наразі підозрюваний Нестор Шуфрич став підсудним, тож, можливо, це вплинуло на стан його здоров’я.

Нагадаємо, вчора новину про смерть поширив екснардеп Ігор Мосійчук, а згодом самі її спростував.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів