У Черниляві на Львівщині не вірять, що пенсіонерку вбив у них школяр (відео)

17:33 3 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: grim.in.ua

77-річна Марія Дацко каже: «Звісно, на дитину легше спихнути. Він із бідної сім'ї».


Відео: tvzikua

Столична «Газета по-українськи» також повідомляє сьогодні, 3 січня, про скандал, про який «ЩЛ» інформував у публікаціях «На Львівщині знайшли мертвою 74-річну жінку (відео)» та «У вбивстві на Львівщині зізнався школяр (відео)»:

«Уночі 21 грудня в селі Чернилява Яворівського району Львівської області вбили 74-річну Ганну Ядлось. Тіло викинули у колодязь, хату спалили.

– Десь коло другої ночі сусід Іван вийшов у туалет. Дивиться: Ганіна хата горить. Скликав усіх. Люди побігли по воду до криниці, але не могли набрати. Присвітили ліхтариком, а там ноги, – згадує 77-річна Марія Дацко з Черниляви.

Селяни викликали рятувальників, лікарів і міліцію. Вранці на згарищі знайшли мобільний телефон місцевого 11-класника Тараса. Його затримали.

– Кажуть, це він зробив, – говорить Марія Андріївна. – Звісно, на дитину легше спихнути. Він із бідної сім'ї, у батьків четверо дітей, тато п'є. Телефон міг забути, коли приходив до Ганіного онука.

За три дні Ганну Ядлось поховали. Вона виховувала 15-річного онука Андрія.

Його батько помер, мати зі співмешканцем живе в райцентрі. Напередодні вбивства поїхав у Житомир на похорон діда.

Селяни припускають, жінку вбили заради пенсії. Незадовго до того незнайомі пограбували місцевого 80-річного Степана Турка. Зв'язали руки та ноги, рот заклеїли скотчем, забрали з комори 5 тис. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів