Троє пішоходів потрапили під колеса автомобілів на Львівщині

10:07 23 листопада 2023 р.

Фото до новини

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Про це інформує Нацполіція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Так, 22 листопада близько 07.00 у селищі Красне Золочівського району водій автомобіля «ВАЗ 21140», 47-річний місцевий житель, здійснив наїзд на 72-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.40 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Заклад Стрийського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Touareg», 29-річний львів’янин, здійснив наїзд на 33-річного жителя одного з сіл району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Читайте також: У Сокільниках і Розвадові пішоходи зазнали тілесних ушкоджень від вантажівки і легковика

Окрім цього, близько 11.30, на вулиці Варшавській у Львові водій автомобіля «Volkswagen Touareg», 73-річний львів’янин, наїхав на 81-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, на Львівщині два пішоходи потрапили під колеса автомобіля й автобуса.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів