Транспортні правоохоронці продовжують вилучити холодну зброю на Львівській залізниці

17:48 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, впродовж одного виявлено неповнолітнього з кастетом та чоловіка, який намагався продати штик-ніж.

У прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову»:

«За один день правоохоронцями на Львівській залізниці виявлено неповнолітнього з кастетом та чоловіка, який намагався продати штик-ніж. Працівниками транспортної міліції поблизу залізничної колії в місті Чернівці виявлено юнака. Ним виявився 16-річний мешканець Чернівецької області.

Правоохоронці роз’яснили учневі про небезпеку, яку може спричинити близьке знаходження поблизу залізничної колії. У рюкзаку юнака знаходився предмет зовні схожий на «кастет», який правоохоронці вилучили на направили на дослідження.

Перебуваючи на дачній ділянці чоловік викопав із землі металевий предмет за зовнішніми ознаками схожий на штик-ніж.

Бажаючи отримати за ніж грошей, чоловік розмістив оголошення про продаж антикварної речі в Інтернеті. Продати антикварну річ чоловіку не вдалось, оскільки був виявлений працівниками транспортної міліції на станції Підзамче.

Даним чоловіком виявився 34-річний львів’янин. По даним фактам проводиться перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів