Торік співробітники Львівської митниці затримали 26 автомобілів зі спеціально виготовленими сховищами

11:32 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukr-advokat.org.ua

Як повідомив голова Львівської митниці Микола Горобінський, його співробітники склали в 2014 році понад 2,8 тисячі протоколів про порушення правил на суму близько 31,3 млн. грн.

«На Львівській митниці за 2014 р. зафіксовано понад 2,8 тис. порушень митних правил – повідомила сьогодні, 9 лютого, інформаційна агенція «РБК-Україна», конкретизуючи при цьому:

«Працівники митниці в 2014 р. склали понад 2,8 тис. протоколів про порушення митних правил на суму близько 31,3 млн. грн. Про це в інтерв'ю інформаційній агенції «РБК-Україна» повідомив голова Львівської митниці Микола Горобінський.

«Зокрема, було виявлено 294 спроби незаконного вивезення через митний кордон тютюнових виробів, вилучено 260 683 тис. пачок сигарет вартістю 2 млн. грн. Затримано 26 автомобілів зі спеціально виготовленими сховищами», – зазначив він.

За словами Горобинского, під час ввезення на митну територію України найчастіше порушуються митні правила в неторговому обороті спробами ввезти продукти харчування, сільськогосподарську продукцію, товари промислової групи. Голова Львівської митниці також повідомив, що за 2014 р. через пункти пропуску пропущено майже 4,5 млн автомобілів, що на 6% більше, ніж за минулий рік, і більше 13 млн громадян (на 1% більше)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів