Тільки у січні зробив 260 фото сексуальної наруги над пацієнтами. На Закарпатті затримали лікаря-збоченця

10:11 8 березня 2024 р.

Фото до новини

На Закарпатті лікар Іршавської лікарні вчиняв сексуальну наругу над непритомними пацієнтами. Медик, поки люди були без свідомості, робив з ними непристойні сексуальні дії.

Про це повідомив журналіст та адвокат Закарпатського центру правової допомоги Роман Келемен, пише DailyLviv.com.

За його словами, під час діагностичних процедур зловмисник застосовував медичні препарати, які позбавляли свідомості та придушували самоконтроль пацієнтів, а потім вчиняв над ними сексуальні наруги.

Читайте також: Гінеколог, який зґвалтував пацієнтку, продовжував викладати студентам та лікувати

«Медик знімав свою поведінку з пацієнтом на камеру телефону. Всі ці фото лікар зберігав у своєму телефоні та ставив фото оголених чоловіків на аватарку їх контактів, і коли йому дзвонили пацієнти, висвічувались фото з непристойною поведінкою лікаря з непритомною людиною», – повідомив журналіст Роман Келемен.

Зі слів журналіста, тільки за січень лікар зробив 260 фотографій сексуальної наруги. Викрили його випадково: один з його колег застав зловмисника, коли той робив непристойні речі з пацієнтом, а потім і сам постраждалий звернувся до в поліції про вчинення над ним акту сексуального насилля.

Роман Келемен зазначив, що поліція відкрила кримінальне провадження і проводить досудове розслідування, а лікар чи то звільнився, чи то його відсторонили від лікарської діяльності. 

Нагадаємо, у дитячому таборі в Одеській області лікар зґвалтував хлопчика з Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів