Суд зобов’язав знести багатоповерхівку у Львові

16:40 12 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

Львівський окружний адміністративний суд зобов’язав ГО «Наше ідеальне місто» за власний рахунок знести самочинно зведений багатоквартирний житловий будинок №22 на вулиці Варшавській.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «29 квітня вказане рішення набере законної сили».

Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила: «Рік тому забудовники будівництва зверталися до нас по цьому об’єкту на Варшавській, 22. Ми отримали інформацію з Інспекції архбудконтролю про те, що там проводиться самочинне будівництво, окрім того станом на сьогодні, враховуючи ці документи на право власності, витяги з реєстру, які нам подавали забудовники, ми не змогли встановити, чи було там захоплення комунального майна, тому що там поруч за цією адресою є також приміщення, що належать комунальній власності».

Гелена Пайонкевич також розповіла: «Спільно з Інспекцією архбудконтролю враховуючи той факт, що перебували несплачені штрафи в цього забудовника, питання про продовження договору оренди земельної ділянки не розглядалося на сесії, вони зверталися невчасно, в той момент, коли вже почали самочинну реконструкцію цього об’єкта. Зараз наш департамент доволі активно спілкується з мешканцями і тими, які, на жаль, постраждали від придбання такого житла, і тими, які тільки збираються купити його. Є інформація, що там кварти продані, ймовірно зустріч відбудеться найближчим часом з людьми, які їх придбали».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів