Суд у Львові заарештував 17-річну закарпатку

11:30 16 липня 2018 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

Залізничний районний суд у Львові обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 17-річній жительці Закарпатської області.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 16 липня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомлено про підозру 17-річній мешканці Закарпатської області у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений у великих розмірах). Подія трапилась 9 липня на головному залізничному вокзалі станції «Львів».

«Неповнолітня зловмисниця відкрито викрала із кишені громадянина Сполучених Штатів Америки конверт, у якому було 10 тисяч доларів. Крадійка намагалась втекти з місця злочину, проте її викрив потерпілий. Правоохоронці затримали неповнолітню у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України», – поінформували також у прокуратурі.

«Залізничним районним судом обрано дівчині міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання від семи до 10 років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів