Суд у Львові обрав запобіжний захід директорці підприємства

16:28 17 січня 2020 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Галицький районний суд Львова обрав директорці підприємства запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 126 тисяч гривень застави, яку фігурантка сплатила.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 січня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що під час організації процедури державних закупівель виробів медичного призначення (крапельниць, катетерів, медичних рукавиць та масок, багатошарових пов’язок тощо) медичні заклади Львівщини увійшли до змови з представниками одного з товариств області та спільно створили штучні умови для подальшого нівелювання конкурентних засад тендерних процедур, з метою надання абсолютної переваги даному товариству.

Представники лікувальних закладів за попередньою узгодженістю всіх деталей із відповідальними особами товариства, формували медико-технічне завдання до майбутніх державних закупівель, у яких вказувався перелік характеристик медичних виробів з підлаштовуванням їх під наявні лише в конкретного товариства товари.

Під час досудового розслідування зафіксовані факти не одного такого порушення, відтак, повідомлено про підозру головному лікарю однієї з Львівських обласних лікарень (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України), директору та бухгалтеру товариства (частина 3 статті 369 Кримінального кодексу України) за надання та отримання неправомірної вигоди. Протиправна схема припинена за оперативною інформацією та супроводом працівників СБУ у Львівській області, слідства ГУ НП у Львівській області під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові затримали 16 січня головного державного ревізора-інспектора ГУ Державної податкової служби у Львівській області під час одержання 30 000 гривень (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів