Суд у Львові обмежився зауваженням за водіння напідпитку

15:48 8 жовтня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Галицький суд Львова обмежився усним зауваженням водію, яка кермувала автомобілем напідпитку.

Про це повідомили у вівторок, 8 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «У неділю екіпаж патрульної поліції 1-го батальйону зупинив на проспекті Свободи автомобіль «Nissan», водій якого їхала проти руху. Жінка повідомила, що її так повів навігатор, сама вона не місцева, а приїхала з Білорусі. Під час спілкування, патрульні побачили у водія ознаки алкогольного сп’яніння».

«Перевірка на приладі «Drager» показала результат 0.44 проміле, що вдвічі перевищує допустиму норму. Жінка підтвердила, що пила вино. На неї склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) і одразу передали до суду, оскільки жінка громадянка іншої держави і перебуває тимчасово в Україні», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Згодом екіпаж патрульних, який складав протокол, побачив, що водій прийшла до управління патрульної поліції з рішенням суду, в якому було вказано, що суддя Галицького суду Львова вважає дане порушення малозначним та обмежується усним зауваженням, а управління патрульної поліції повинне повернути їй посвідчення водія», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів