Суд призупинив роботу канатної переправи у Львові

10:34 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kaiserpark.com.ua

Про це повідомляє сьогодні, 24 жовтня, прес-служба міської прокуратури.

За її інформацією, вчора, 23 жовтня, обласний господарський суд призупинив за клопотанням прокуратури роботу тролейної переправи в парку «Знесіння» у Львові. Причому ухвалою суду заборонено вчиняти будь-які дії щодо її встановлення, реконструкції, будівництва та експлуатації – до постановлення остаточного рішення за позовом прокуратури міста Львова.

У своїй позовній заяві з цього приводу прокуратура поставила вимогу про визнання недійсним укладеного між управлінням ЛМР та приватним підприємством договору оренди окремих конструктивних елементів благоустрою у межах парку для встановлення атракціону. Водночас триває судовий розгляд ще одного позову прокуратури міста про скасування ухвали ЛМР, якою згаданій приватній структурі дозволено встановити тролейну переправу на території природно-заповідного фонду. Наразі дію вказаної ухвали міськради за клопотанням прокуратури Львівським адміністративним окружним судом зупинено.

«Щоденний Львів» розповідав про атракціон у парку «Знесіння» в публікації «Канатна переправа у Львові працює по-чорному».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів