Суд повернув громаді Львова ще одне приміщення

14:30 10 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Апеляційний суд Львівської області підтримав позицію прокуратури області, яка намагається не допустити незаконного відчуження нежитлових приміщень у центрі Львова з власності територіальної громади міста.

Про це повідомили у вівторок, 10 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Йдеться, зокрема, про нежитлове приміщення по вулиці Зеленій, 202, загальною площею майже 240 квадратних метрів. Прокуратура в інтересах держави здійснила вступ у розгляд Сихівським районним судом Львова цивільної справи за позовом Львівської міської ради трьох фігурантів та інших осіб про скасування державної реєстрації права власності та витребування майна з чужого незаконного володіння».

«Постановою апеляційного суду цьогоріч, 5 липня, апеляційну скаргу однієї із зловмисниць залишено без задоволення, а рішення суду першої інстанції – без змін.
Відтак, апеляційний суд погодився з доводами прокурора та міської ради про те, що відповідачі незаконно, всупереч статтям 316-319 Цивільного кодексу України, володіють вищевказаним приміщенням. Таким чином, об'єкт, площею майже 240 квадратних метрів, який Львів втратив внаслідок так званої «Афери століття», буде повернуто у власність міста», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів