Суд обирає запобіжний захід чиновнику Львівської міськради

15:00 28 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Вищому антикорупційному суді розпочалося засідання щодо Сергія Коровайника.

Про це повідомили в четвер, 28 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що сьогодні у Вищому антикорупційному суді відбувається засідання щодо справи в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника і будівництва в місті індустріального парку. Суд має обрати йому запобіжний захід. Свою підтримку та готовність взяти на поруки Сергія Коровайника висловили колишні народні депутати України Любомир Зубач та Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна та Сергій Бабак, а також депутати ЛМР Любомир Босаневич, Олена Пасевич і Тарас Кльофа.

Асоціація міст України заявила про недопустимість дій державних органів, якими блокується діяльність інвесторів та інвестиційних компаній у територіальних громадах.  21 листопада представники САП та прокуратури вручили підозру в справі індустріального парку в Рясне міському голові Львова Андрію Садовому та в.о. директора департаменту містобудування Сергію Коровайнику.

Учора суд обрав запобіжний захід у цій справі меру Львова Андрію Садовому у вигляді застави в розмірі. Андрій Садовий заявив, що подаватиме на апеляцію та добиватиметься повної відмови прокуратурі та цілковитого звільнення від застави.

Як інформував «Щоденний Львів», Вищий антикорупційний суд призначив Андрію Садовому один мільйон 56 тисяч 550 гривень застави.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів