Суд обрав запобіжний захід чиновнику Львівської міськради

18:05 28 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Вищому антикорупційному суді відбулося засідання щодо справи в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергія Коровайника й будівництва індустріального парку.

Про це повідомили в четвер, 28 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що суд обрав Сергію Коровайнику запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 153 680 гривень. Таким чином, клопотання прокурора суд задовільнив лише частково – сума майже в 50 разів менша, аніж вимагали в САП.

Заставу потрібно внести впродовж п’яти днів з дня прийняття рішення суду. Рішення може бути оскаржене впродовж п’яти днів. Сергій Коровайник повинен здати закордонний паспорт у Державну міграційну службу на два місяці з моменту прийняття рішення суду.

21 листопада представники САП та прокуратури вручили підозру в справі індустріального парку в Рясне міському голові Львова Андрію Садовому та в.о. директора департаменту містобудування Сергію Коровайнику. Свою підтримку та готовність взяти на поруки Сергія Коровайника висловили колишні народні депутати України Любомир Зубач та Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна та Сергій Бабак, а також депутати ЛМР Любомир Босаневич, Олена Пасевич і Тарас Кльофа. Асоціація міст України також заявила про недопустимість таких дій державних органів, якими блокується діяльність інвесторів та інвестиційних компаній у територіальних громадах.

Як інформував «Щоденний Львів», Вищий антикорупційний суд призначив Андрію Садовому один мільйон 56 тисяч 550 гривень застави.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів