Суд на Львівщині відпустив під домашній арешт підозрюваного у вбивстві

12:00 17 січня 2019 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

У Стрийському міськрайонному суді обрали підозрюваному у вбивстві запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 17 січня: «За процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру 40-річному стриянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Подія трапилась цьогоріч, 9 січня, на одній із вулиць м. Стрий.

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що зловмисник, під час раптового конфлікту із 31-річним знайомим, наніс йому один удар ножем у живіт. Своїми діями підозрюваний спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям», – поінформували також у прокуратурі.

«Слідчим суддею Стрийського міськрайонного суду чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура не погодилась з таким рішенням слідчого судді та подала апеляційну скаргу з вимогою обрати правопорушнику найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів