Суд на Львівщині позбавив волі кривдника дівчини й патрульного

11:48 14 серпня 2018 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: wikimapia.org

П’яний самбірчанин намагався затягнути свою землячку до свого автомобіля й побив інспектор патрульної поліції.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 14 серпня: «Самбірською місцевою прокуратурою у суді підтримувалось державне обвинувачення стосовно 25-річного самбірчанина, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 296(хуліганство) й частиною 2 статті 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Подія трапилась у листопаді 2017 року в Самборі.

«Як було з’ясовано, зловмисник керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, висловлювався щодо 28-річної місцевої мешканки нецензурною лайкою, схопив її руками за верхній одяг та почав тягнути до свого авто, проте потерпіла вирвалась від нього та побігла у напрямку автобусної зупинки, а засуджений продовжив переслідувати її на машині. У подальшому лиходій заблокував рух дівчині, підійшов до неї та знову почав затягувати її до автомобіля, однак його протиправним діям перешкодив інспектор патрульної поліції», – поінформували також у прокуратурі.

«Чоловік настільки розлютився на правоохоронця, що завдав йому ударів кулаками по обличчі та у грудну клітку, розірвав його форменний одяг, при цьому продовжував нецензурно висловлюватися до нього. Вироком Самбірського міськрайонного суду хулігана визнано винним та призначено покарання у виді двох років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів