Студент крав у Львові з кімнат гуртожитку

14:40 12 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: narodna-pravda.te.ua

22-річному хмельничанину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в четвер, 12 вересня: «В Сихівський відділ поліції на початку січня звернувся студент вишу, мешканець одного з гуртожитків. Хлопець повідомив, що, повернувшись з канікул, він виявив відсутність золотих виробів, телевізора та інших особистих речей, які знаходились в кімнаті. Ще одна заява надійшла від мешканця цього ж гуртожитку, який також повідомив, що впродовж зимових канікул з кімнати зникли його особисті речі, в томі числі – ноутбук, мікрохвильова піч та мультиварка».

«Працівники сектору кримінальної поліції з’ясували, що до скоєння злочинів причетний 22-річний уродженець Хмельницької області, студент вишу та мешканець гуртожитку, який тривалий час переховувався від поліції. Він, пошкодивши замки дверей, проник у приміщення та скоїв крадіжки, а згодом усе викрадене здав у ломбард. Речові докази правоохоронці частково вилучили», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Слідчі повідомили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Хмельничанину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів