Справу про "відкати" у Залізничній районній адміністрації Львова передано в суд

11:58 1 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivska.com

Прокуратура Львівської області передала в суд обвинувальний акт щодо голови Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради та заступника начальника відділу житлового господарства цієї ж адміністрації ч.4 ст.368 КК України. Про це інформує прес-служба прокуратури.

Нагадаємо, 18 вересня біжучого року, за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, припинено неправомірні дії та затримано на гарячому при одержанні неправомірної вигоди в загальній сумі 24 000 тис. грн. голову, його заступника та заступника начальника відділу житлового господарства Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради.

Посадовці вимагали від директора приватного підприємства неправомірну вигоду, так званий «відкат», в сумі 24 000 гривень за підписання актів виконаних підприємством ремонтно-будівельних робіт на вул. О.Степанівни, 35а у Львові та подальшу оплату цих робіт за рахунок коштів спеціального
фонду бюджету розвитку.

30 вересня кримінальне провадження щодо заступника голови Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.4 КК України, виокремлено в окреме провадження та скеровано в суд для розгляду по суті.

Наразі, обвинувальний акт щодо голови Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради та заступника начальника відділу житлового господарства цієї ж адміністрації ч.4 ст.368 КК України вже також скеровано в суд.
   
Стаття передбачає покарання - позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів