Спецпідрозділи поліції схопили банду викрадачів людей

17:40 6 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Працівники управління стратегічних розслідувань поліції затримали за участі спецпідрозділу «КОРД» п’ятьох членів організованої злочинної групи, яка займалася викраденням людей та вимаганням грошей

Про це розповіли в Нацполіції, де також поінформували: «Декілька місяців тому до поліції звернувся житель Дніпра та повідомив про вимагання у нього великої суми грошей. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Під час отримання від потерпілого першої частини грошей було затримано одного з лідерів групи».

«Одночасно з цим в різних частинах міста Дніпра поліцейські затримали інших членів злочинної групи, створеної на етнічній основі. Документування їх злочинної діяльності здійснювали працівники управління стратегічних розслідувань спільно з органами слідства, карного розшуку та прокуратури впродовж декількох місяців», – повідомили поінформували також у Нацполіції.

«Зловмисники, застосовуючи фізичне та психологічне насильство, займалися вимаганням та викраденням людей. До складу групи входили  чоловіки віком 20-30 років. Було проведено ряд обшуків за місцем мешкання та в автомобілях затриманих. У квартирі одного з чоловіків поліцейські вилучили травматичний пістолет з набоями», – розповіли також у Нацполіції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів