Спецпідрозділ «КОРД» схопив неподалік Львова п’яного рецидивіста з гранатою

22:05 29 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Світлана Добровольська

У понеділок, 29 жовтня, 53-річний житель села Лапаївка Пустомитівського району у своєму будинку, на вулиці Геофізиків, погрожував підірвати усіх.

Про це повідомили в на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли, що цей чоловік, за словами його сусідів, – раніше судимий, зараз має умовний термін покарання й перебуває в стані алкогольного сп'яніння. О 21:00 працівники спецпідрозділу поліції «КОРД», прорвавшись у помешкання, не дали можливості вчинити дурниць чоловікові, наразі він затриманий і відвезений у райвіділ поліції.

Натомість речник Головного управління поліції у Львівській області Світлана Добровольська уточнила: «На оперативну лінію 102 сьогодні, 29 жовтня, о 18.25 надійшло повідомлення про те, що в одному зі сіл Пустомитівського району 53-річний раніше судимий місцевий житель погрожує підірвати гранату в будинку, де перебуває його дружина та її родина. На місце події прибули керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області, слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції, вибухотехніки та спецпризначенці «КОРДу».

«Чоловік не йшов на жодні перемовини та погрожував підірвати будинок. У дію було введено спецоперацію «Грім», спецпризначенці взяли штурмом будинок. Зловмисника затримано. Постраждалих немає. На місці працює слідчо-оперативна група, гранату РГД-5 вилучено», – зазначив очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів