Вибухотехніки перевіряли у Львові й на Стрийщині підозрілі предмети

18:52 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, експерти встановили, що предмети, котрі викликали підозру, не є вибухонебезпечними.

Сьогодні, 30 квітня, до правоохоронців надійшло два повідомлення про те, що у Львові та в Стрийському районі виявлено предмети, які можуть бути вибухонебезпечними. Близько 15:00 на лінію 102 зателефонував черговий Служби безпеки України у Львівській області, котрий повідомив, що до них зателефонував начальник охорони одного з вищих навчальних закладів міста. Він сказав, що на коридорі, в одному з начальних корпусів учбового закладу, виявлено підозрілу коробку.

Окрім того, до працівників міліції у цей день надійшло ще одне повідомлення про підозрілі предмети у Стрийському районі, які можуть бути вибухонебезпечними. На місцях працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці перевірили вказані предмети і встановили, що вони не є вибухонебезпечними. Однак начальник Львівського обласного управління МВС Дмитро Загарія запевнив:

«Ми оперативно реагуємо та вживаємо усі необхідні заходи, щоб унеможливити скоєння будь-яких злочинів з використанням зброї та вибухівки, а також інших провокативних дій, що можуть дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у місті та області».

Повідомляючи про це сьогодні, 30 квітня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС додають: «Якщо ви виявили предмет, який тривалий час знаходиться у людному місці без нагляду, особливо якщо до нього приєднані не характерні деталі негайно телефонуйте на лінію 102 і в жодному разі не намагайтесь перенести знахідку чи самостійно її розібрати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів