Сьогодні у Львові - суд над доктором "Пі"

10:06 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Після двотижневої перерви сьогодні у Львові відновляться судові засідання у справі Андрія Слюсарчука

Про це інформує корреспондент УНН.

Про перерву не менш як на 2 тижні клопотав представник державного обвинувачення Олександр Прокопов. Про клопотання прокурор заявив з метою підготовки та погодження процесуальних документів стосовно зміни обвинувачення.

Як повідомляв УНН, доктору "Пі" інкримінували скоєння злочинів, передбачених ст.ч.2.ст121 ККУ “Умисне тяжке тілесне ушкодження”, ст 138 "Незаконна лікувальна діяльність“,ч 2,3 ст 190 “Шахрайство” та ч.4 ст 358 “Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів,штампів, печаток”.

Нагадаємо, що кримінальні справи були порушені після публікацій у львівській газеті “Експрес”, журналісти якої в низці публікацій доводили, що у “Доктора Пі” немає медичної освіти, а диплом про вищу освіту фальшивий. Журналісти також заявили, що встановлені А.Слючарчуком рекорди є шахрайством.

Як раніше повідомляв представник державного обвинувачення О.Прокопов, “питання остаточної кваліфікації дій Слюсарчука дійсно важливе, однак логічно, що воно може бути вирішене лише після дослідження усіх наявних доказів. Судової практики таких справ в Україні немає. До Слюсарчука ніхто не примудрявся здійснювати незаконну лікувальну діяльність у формі нейрохірургічних операцій, у всякому випадку в поле зору правоохоронців такі випадки не
потрапляли, карних справ та судових рішень не було”.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів