Поліція затримала водія, який скоїв смертельну ДТП на Львівщині

09:33 25 березня 2024 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 березня, близько 13:45, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Хватів Золочівського району.

 Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Magnum», 61-річний житель Закарпатської області, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Оpel Vivaro», яким керував 37-річний мешканець Рівненської області.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водій «Оpel Vivaro» загинув на місці події, а його неповнолітній пасажир, восьмирічний хлопчик з Рівненської області, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Читайте також: У Сокільниках водій не впорався з керуванням та з'їхав з дороги

Водій «Renault Magnum» затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також: У Раді хочуть суттєво підвищити штрафи для водіїв

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів