Смертельна ДТП біля Самбора. Зіткнулись БМВ і ВАЗ

13:26 29 червня 2024 р.

Фото до новини

На місці аварії загинула 78-річна пасажирка.

Про це повідомляє поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Як зазначають правоохоронці, дорожньо-транспортна пригода сталася 28 червня, близько 19.00, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «ВАЗ 21099», яким керував 54-річний житель Борислава, та «BMW X5» під керуванням 40-річної киянки.

Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажирка автомобіля «ВАЗ 21099», 78-річна мешканка Борислава, загинула на місці події. Водій та ще одна пасажирка цієї автівки, 17-річна жителька Борислава, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Читайте також: У Сколе сум’янка на «Infiniti» злетіла у кювет. Загинула пасажирка

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.-286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: В автокатастрофі на Львівщині загинула популярна тату-майстриня зі сходу. За кермом іншого авто був суддя

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів