Службовий собака Львівської митниці виявив холодну зброю в іграшковому наборі в поштовому відправленні

18:54 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, з початку року її кінологи разом зі своїми чотирилапими друзями викрили понад 60 випадків незаконного переміщення через митний кордон зброї, боєприпасів, наркотичної речовини, сигарет.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, повідомили сьогодні, 27 листопада, що її службові собаки Львівської митниці виявили холодну зброю в поштовому відправленні у іграшковому наборі. У повідомленні також конкретизують:

«Працівники кінологічної служби Львівської митниці ДФС запобігли незаконному потраплянню в Україну холодної зброї у поштовому відправленні. Так, нещодавно в один з підрозділів Львівської митниці ДФС, який здійснює митне оформлення міжнародних поштових відправлень, надійшла посилка зі США.

Згідно з декларацією у поштовому відправленні мали бути іграшковий набір та канцтовари. Під час перевірки у митників виникла підозра про додаткове вкладення, яку підтвердив службовий собака Стіф.

Разом з іграшковим набором та канцтоварами у відправленні було виявлено два ножі в заводських упаковках та в комплекті з тканинними чохлами. Згідно з висновком експерта вони є холодною зброєю колючо-ріжучої дії.

За цим фактом за ознаками ст. 473 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Холодну зброю вилучено. Загалом з початку року працівники кінологічної служби Львівської митниці ДФС разом зі своїми чотирилапими друзями викрили понад 60 випадків незаконного переміщення через митний кордон України зброї, боєприпасів, наркотичної речовини, сигарет».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів