Слідчі встановлюють причину смерті на Львівщині трирічної дівчинки

16:16 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління МВС, призначено судово-медичну експертизу, що має встановити причину смерті дитини»..

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 3 квітня:

«31 березня о 7.30 до Червоноградського міського відділу міліції, надійшло повідомлення від чергової медсестри червоноградського відділення екстреної медичної допомоги. Жінка розповіла, що в одній з квартир міста раптово померла трирічна дівчинка. 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили у квартирі тіло трирічної дівчинки без ознак життя. Видимих ознак насильницької смерті на тілі дівчинки виявлено не було.

За попередніми висновками лікарів, дитині були завдані тілесні ушкодження тупим предметом. Також було виявлено розвинений перитоніт та розрив брижі тонкого кишківника.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі. Призначено судово-медичну експертизу, що має встановити причину смерті дитини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів