Слідчі прокуратури Львівщини потребують очевидців смертельної ДТП

09:45 22 лютого 2017 р.

Керівник прокуратури Львівської області вирішив передати її слідчому управлінню з поліції кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП для проведення подальшого розслідування.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в прокуратурі Львівської області. У ній також пояснили, що рішення передати кримінальне провадження її слідчому управлінню було прийняте «з урахуванням негативного резонансу в суспільстві навколо досудового розслідування за цим фактом».

Ще однією причиною є той факт, що до вчинення даного кримінального правопорушення може бути причетний працівник правоохоронного органу. Йдеться про ДТП, яка сталася 7 січня на автодорозі Львів-Шегині в селі Твіржа в Мостиському району Львівської області», – зазначено також у повідомленні.

«Тоді було здійснено наїзд на пішохода, яким виявився голова Твіржанської сільської ради, який внаслідок отриманих травм помер на місці пригоди. Водій, що здійснив наїзд на пішохода з місця події втік», – повідомили 22 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували: «З огляду на викладене, прокуратура звертається до очевидців, а також осіб яким відомі будь-які обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди,з проханям звернутися до слідчого відділу прокуратури області (адреса: Львів, вулиця Городоцька, 16, телефон слідчого – 032-259-04-76)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів