Шевченківський районний суд Львова позбавив волі російського шпигуна на 10 років (відео)

18:30 11 грудня 2014 р.

Ось так російського шпигуна затримували у Львові

Ось так російського шпигуна затримували у Львові
Фото: СБУ

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури, Шевченківським районним судом міста Львова винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно громадянина Російської Федерації, який обвинувачувався у незаконному зберіганні зброї та шпигунстві.


Відео: tvzikua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласної прокуратури,  Шевченківським районним судом міста Львова 10 грудня винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно громадянина Російської Федерації, який обвинувачувався у незаконному зберіганні зброї та шпигунстві. У повідомленні також конкретизують:

«Державним обвинувачем прокуратури Львівської області доведено, що чоловік здійснював збір інформації щодо чисельності та кадрового складу військовослужбовців у зоні проведення АТО. У подальшому вказані матеріали, які становлять державну таємницю, зловмисник мав намір передати спецслужбам Російської Федерації, проте був викритий правоохоронними органами.

Відтак, суд, погодившись із доводами та позицією прокуратури, визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 114 та ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України. Вироком суду йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів