Щонайменше 5 крадіжок з автомобілів. У Львові зловили злодія

11:24 24 травня 2024 р.

Фото до новини

23 травня на вулиці Тичини зловмисник, пошкодивши вікно, проник в салон автомобіля «Volkswagen Passat», який власник залишив на ніч біля будинку, звідки викрав будівельний інструмент та інше майно на значну суму.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Жителя Львова віком 36 років, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, затримали оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління спільно з оперативниками карного розшуку поліції Львівщини під час відпрацювання території обслуговування.

Читайте також: Кожного третього злодія, що обікрав автомобіль, поліція Львівщини цьогоріч знаходить

Як встановили правоохоронці, 23 травня на вулиці Тичини зловмисник, пошкодивши вікно, проник в салон автомобіля «Volkswagen Passat», який власник залишив на ніч біля будинку, звідки викрав будівельний інструмент та інше майно на значну суму.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також встановлено його причетність до щонайменше п’яти крадіжок з автомобілів.

Читайте також: У Львові обікрали автомобіль на 53 тис грн на паркувальному майданчику, де година коштує 30 грн

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: У Бродах у власника Мерседесу вкрали валюту, яку він залишив в автомобілі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів