СБУ викрила на Львівщині схему вимагання грошей

17:10 27 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/SBULviv

СБУ викрила в рамках протидії корупції й захисту підприємництва на систематичних хабарах заступника начальника одного з райвідділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Про це повідомили в четвер, 27 червня, в Управлінні Служби безпеки України у Львівській області, де також розповіли: «Оперативники спецслужби з’ясували, що підполковник служби цивільного захисту налагодив протиправний механізм одержання грошей від представників комерційних структур. За різні суми неправомірної вигоди посадовець обіцяв сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів, а також не притягати підприємців до адміністративної відповідальності через порушення правил пожежної безпеки».

«Гроші фігуранту провадження мали перераховувати на банківський картковий рахунок. Правоохоронці затримали зловмисника на робочому місці після надходження чергової суми неправомірної вигоди», – поінформували також в обласному управлінні СБУ.

«Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину. У межах кримінального провадження, розпочатого за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії, зокрема перевіряється інформація щодо причетності до незаконної діяльності інших посадових осіб ДСНС. Операція з викриття та затримання зловмисника проводилась спільно з ДБР під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України», – повідомили також в обласному управлінні СБУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів