СБУ розшукує авторів інтернет-сторінки фейкової «Львівської народної республіки», – ЗМІ (відео)

22:54 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: demotivators.org.ua

Експерти певні, що група «Львівська народна республіка», де немає жодного львів'янина, – це фарс, створений, щоб роздмухати паніку.


Відео: «Телеканал новин «24»

Служба безпеки розшукує авторів інтернет-сторінки так званої «Львівської народної республіки». Адже вона активно підтримує так звану «Новоросію» й має в інтернеті 13 тисяч прихильників та активних дописувачів.

Спільноту «Львівська народна республіка» невідомі особи створили в інтернет-мережі «ВКонтакті» ще в травні. Тут пишуть і про «олігархічну владу», і про «жорстокість української армії», і про «дітей-фашистів». Навіть прапор з левом на фоні російського триколору придумали.

Однак експерти певні, що група «Львівська народна республіка», де немає жодного львів'янина, – це повний фейк, тобто штучно створена, щоб роздмухати паніку. Схоже, адміністратори групи це зрозуміли, й на сторінці таки зявились львів'яни, та ще й які. Вони – «борці за «Львівську народну республіку», називаються «загоном Кузнєцова». При них – і зброя, і суворий голос. Однак експерти пояснють – це все не більше, аніж театральне дійство.

Та й зброя, кажуть міліціонери, дуже схожа на макети, які стріляють кульками. Військові певні, ці хлопці, ймовірно, не львів'яни взагалі, а відео зі столом і календарем Кузнєцова могли зняти хоч на Зімбабве.

Про це повідомляється сьогодні, 14 листопада, на сайті «Телеканалу новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів