САП оголосила підозру начальнику будинкоуправління на Львівщині

14:15 17 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: gordonua.com

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру начальнику будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району у вчиненні зловживанні владою та службовому підробленні.

Про це повідомили в прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, де також розповіли подробиці: «За погодженням прокурора САП детективами НАБУ повідомлено про підозру начальника будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району, яке є державною організацією у структурі Збройних сил України, у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 364 («Зловживання владою або службовим становищем») та частиною 1 статті 366 («Службове підроблення») Кримінального кодексу України».

«Досудовим розслідуванням, яке триває з вересня 2018 року, з’ясовані факти вчинення службовцем упродовж квітня-жовтня 2014 року підроблень актів здачі-приймання наданих приватним підприємством послуг з оренди газових котелень. На підставі яких підприємству було безпідставно перераховано грошові кошти на загальну суму 1,18 млн. гривень, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам», – поінформували також у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів