Садовий знесе «самобуди» у Львові новим законом

08:05 24 грудня 2014 р.

Фото до новини

Сьогодні у Львові триває десяток незаконних будівництв. Міська влада робитиме все для того, щоб їх припинили, а ініціаторів – покарали. Про це вчора під час щорічної зустрічі з громадою повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Незаконні – це ті будівництва, які ведуться без належних документів. І такі проблеми в нас з’явились після того, як держава забрала від міста повноваження контролю за будівництвом: дозволи до початку будівельних робіт, здачу в експлуатацію – сьогодні це все є прерогативою держави.

Новий законопроект вже у Верховній Раді. І ми будемо робити все можливе і неможливе, аби за нього проголосували, а повноваження повернули органам місцевого самоврядування. А я, своєю чергою, буду робити все для того, аби ті люди, які ці незаконні будівництва ведуть, понесли відповідне покарання. Будівництва не лише припинять – ми робитимемо все, аби ці будинки позносили. Потрібно показати іншим, що буде, якщо хтось не поважатиме громаду. Це моя принципова позиція», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів