Садовий пропонує звернутись до правоохоронців щодо крадіжки стадіону «Торпедо»

12:39 13 лютого 2020 р.

Фото до новини

Мер Львова пропонує звернутись до правоохоронців щодо крадіжки в громади міста стадіону «Торпедо». Про це мер Львова Андрій Садовий заявив під час години запитань до міського голови на засіданні сесії міськради.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Ми впродовж минулого року багато говорили про стадіон „Торпедо“. Приймаючи рішення щодо бюджету, ми вносимо кошти, бо треба зробити проєкт. Також пропоную фіналізувати роботу з банком „Львів“. Це був об’єкт соціальної інфраструктури, який продали, а не передали громаді. Також пропоную поновити кримінальне провадження щодо людей, які вкрали цей стадіон в громади міста. Пропоную скерувати звернення до правоохоронців», — зазначив мер Львова.

Нагадаємо, що торік під час сесії Львівської міської ради було прийнято ухвалу про викупівлю у ПАТ АКБ «Львів» стадіону «Торпедо» та будівель, які є на його території, що на вул. Золотій, 40-А. Стадіон впродовж багатьох років перебуває у занедбаному стані, тому його планують відремонтувати та використовувати для потреб мешканців.

Нагадаємо, у вересні минулого року на пресконференції у Львівському пресклубі депутат ЛМР Сергій Івах поскаржився, що міська влада Львова не викуповує стадіон «Торпедо» для суспільних потреб.

 



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/sport/276099-mer-lvova-proponuie-zvernutys-do-pravookhorontsiv-shchodo-kradizhky-v-hromady-mista-stadionu-torpedo

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів