Рецидивісти вибили у Львові зуби перехожому

11:10 6 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: report.if.ua

Патрульні затримали на вулиці Новознесенській у Львові неодноразово судимих.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Вночі на вулиці Новознесенській стався грабіж. Заявник, проїжджаючи повз невідомих, побачив, що чоловіки б’ють безпорадного громадянина й вибили йому зуби».

«Коли інспектор 4-го батальйону прибули на місце, то знайшли там чоловіка у сильному стані алкогольного сп’яніння, який повідомив, що став жертвою грабежу з нанесенням тілесних ушкоджень – невідомі забрали у нього гроші. Описати зловмисників він не був у змозі», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні зв’язалися з очевидцем, який надав повні описи грабіжників. При обстеженні території на вулиці Метлинського виявили двох схожих за описами, а згодом свідок підтвердив, що це вони. Затриманими виявилися 27-річний львів’янин, раніше судимий за грабіж поєднаний з насильством, а 35-річний поплічник за крадіжки, грабежі та наркотики», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«На місце події скерували слідчих та медиків. Згодом ймовірних зловмисників доставили у відділ поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів