Рецидивіст погрожував у Львові ножем продавчині

13:10 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

13 серпня в Залізничний відділ поліції Львова надійшло повідомлення від 41-річного львів’янина, що невідомий, застосувавши насильство, відібрав близько 19.30 на вулиці Роксолани у Львові у його 10-річного сина велосипед «Аванті» й втік.

Про це повідомили в середу, 14 серпня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції затримали зловмисника. Як з’ясували правоохоронці, затриманий, застосувавши насильство, відібрав велосипед у десятирічного хлопчика та поїхав на ньому у магазин, де, погрожуючи продавчині ножем, заволодів товаром з прилавку. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі».

«Близько 20.00 у поліцію надійшло інше повідомлення – від продавця одного з магазинів на вулиці Залізничній у Львові про чоловіка, котрий, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів товаром з прилавку та намагався втекти. На місці події працювали наряд Управління поліції охорони та слідчо-оперативна група», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Працівники поліції спільно з небайдужими громадянами, затримали зловмисника. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України, яка передбачає за розбій від трьох до семи років позбавлення волі», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Особу зловмисника з’ясовано – ним виявився 22-річний львів’янин, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за неправдиві повідомлення про замінування. Під час перевірки поліцейські виявили на місці події велосипед, яким затриманий приїхав на місце скоєння злочину – той самий «Аванті», який він відібрав у малолітнього хлопчика на вулиці Роксолани», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів