П'ять разів обкрадав дачні будинки на Львівщині

12:13 4 травня 2020 р.

Фото до новини

Раніше судимий мешканець з Дублянів причетний до щонайменше п’яти крадіжок з дачних будинків на Львівщині.

У Жовківське відділення поліції впродовж квітня надходили заяви від мешканців селища Дубляни про крадіжки з їх дачних будинків. За словами заявників, зловмисник проникав у приміщення, звідки викрадав майно та особисті речі.

За цими фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліційні з'ясували, що до скоєння чотирьох крадіжок причетний 37-річний місцевий мешканець, котрий раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Проводиться досудове розслідування, поліційні з'ясовують причетність зловмисника до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в скоєнні крадіжок та обрання запобіжного заходу.

За ще одним фактом крадіжки з дачного будинку, до якого причетний чоловік, досудове розслідування вже завершене - обвинувальний акт слідчі скерували на розгляд суду.

"Щоденний Львів" повідомляв 4 травня на цю тему:

У Львові у Стрийському парку знайшли 110 пакетиків з психотропною речовиною.

У Львові вкрали піч з квартири. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів