П’яний водій збив на Львівщині насмерть скутериста

11:40 25 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

24 березня в Кам’янка-Бузький відділ поліції надійшла інформація, що на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Про це повідомили в понеділок, 25 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Як попередньо з’ясували працівники поліції, близько 20.10 неподалік села Печихвости сталося лобове зіткнення скутера «Вайпер» під керуванням 18-річного жителя району та автомобіля «Фольксваген Пасат», яким керував 21-річний житель райцентру, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння. Внаслідок зіткнення скутерист загинув на місці пригоди».

«20-річний пасажир скутера доставлений у лікарню. Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, внутрішньо-мозкову гематому, мозкову кому, забій головного мозку важкого ступеня, тупу травму грудної клітки, тупу травму живота та інші тілесні ушкодження», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Водій «Фольксвагена» затриманий. Стосовно нього відкрите кримінальне провадження за частинами 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – повідомили також в обласному управлінні поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів