П’яний водій пропонував у Львові хабар патрульному

15:30 23 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

У п’ятницю, 23 серпня, посеред ночі на вулиці Стрийській сталася ДТП за участі автомобілів «Богдан 2110» та «Chery».

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Водій першої автівки одразу намагався втекти з місця пригоди, а інший керманич переконував щоб той лишився цієї справи. Однак, винуватець не зважав і втік». «Патрульні 2-го батальйону по гарячих слідах розшукали автомобіль порушника. Водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння. Пристрій драгер показав результат 2,14 проміле», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Під час складання адмінматеріалів чоловік вирішив ще більше погіршити своє становище і почав пропонувати п’ять тисяч гривень неправомірної вигоди інспекторам. На зауваження не реагував і, зрештою, патрульні викликали слідчих», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Тож, у підсумку, порушник отримав протоколи: за скоєну ДТП, за втечу з місця пригоди, за керування в нетверезому стані, постанову за відсутність відповідної категорії в посвідчені водія, яка дозволяє керувати цим транспортним засобом. Окрім адмінвідповідальності, водієві загрожує і кримінальна за спробу дати хабар патрульному», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів