П’яний поліціянт збив на Львівщині насмерть двох юнаків

10:10 29 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

В обласному управлінні поліції запевнили: «За фактом ДТП, яка сталася у Бродівському районі Львівщини, розпочато досудове розслідування».

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили також у середу: «28 серпня о 23:50 у селі Жарків у Бродівському районі Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо з’ясовано, що на сільській дорозі  відбулося зіткнення автомобіля «Рено Трафік» та скутера».

«Унаслідок ДТП на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир, мешканці Бродівського району. За кермом автомобіля поза службою знаходився працівник одного із підрозділів поліції Львівщини. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Керівник Головного управління поліції у Львівській області Валерій Середа запевнив: «За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато службове розслідування. Матеріали цього розслідування будуть направлені до прокуратури. Обставини зіткнення будуть з'ясовані в ході повного і неупередженого досудового розслідування».

«За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху,  якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів