П'яний погрожував у Львові пістолетом тверезому

11:30 15 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

У п’ятницю, 15 червня близько першої години ночі патрульні отримали виклик на вулицю Балабана, де заявникові погрожували фізичною розправою.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Зустрівшись із 27-річним чоловіком, інспектори з’ясували, що до нього з колегою підійшов невідомий, приставив до коліна пістолет і сказав, що вистрелить. Заявник сказав, що почав чинити опір і вибив предмет, схожий на зброю. Тоді невідомий, вихопивши магазин, розбив лобове скло в автомобіля «Ford», який належить заявникові, й, викинувши його, втік у невідомому напрямку».

«Патрульні спочатку знайшли згадані заявником предмети, а тоді обстеживши території виявили особу, яка підпадала під орієнтування. Чоловік перебував з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння. Він зізнався, що предмет, схожий на пістолет, належить йому. На місце події викликали слідчих Галицького відділу поліції», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів