Прикордонники зупинили на Львівщині двох турків

12:45 19 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Працівники відділу прикордонної служби «Смільниця» затримали двох громадян Туреччини, які пішки намагалися нелегально перейти державний кордон України в обхід пункту пропуску

Про це повідомили в четвер, 19 липня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Про появу в селі незнайомців дільничному інспектору прикордонної служби повідомили місцеві мешканці. Селяни бачили двох чоловіків, які пішки прямували вбік кордону. На пошук негайно вибула група реагування прикордонників і через деякий час «мандрівників» знайшли».

«Затриманими виявились громадяни Туреччини – чоловіки 1979 та 1988 років народження. Прикордонники з’ясували, що в Україну іноземці прибули нещодавно повітряним сполученням через різні аеропорти, а по прильоту повідомили правоохоронцям недостовірну мету прибуття. Невдовзі спробували нелегально дістатися Польщі, однак знову спілкуватися з охоронцями кордону «мандрівники» не розраховували», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото затриманих.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів