Прикордонники затримали виготовлене «Львівським друкарем» для донецької тютюнової компанії

12:05 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_6907.htm

Як повідомили в середу в ДСПС, 28 квітня прикордонники одного із підрозділів, що несуть службу в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень на Донеччині, затримали вантажний автомобіль «Рено», що намагався проїхати на підконтрольну бойовиками територію поза контрольними пунктами в’їзду/виїзду.

На сайті Державної прикордонної служби України повідомили сьогодні, 29 квітня:

«28 квітня прикордонники одного із підрозділів, що несуть службу в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень на Донеччині, затримали вантажний автомобіль «Рено», що намагався проїхати на підконтрольну бойовиками територію поза контрольними пунктами в’їзду/виїзду. Вантажівка перевозила ободковий папір для виготовлення цигарок.

Під час детального уточнення обставин було встановлено, що товар призначався для ДП «Тютюнова компанія «Хамадей», яка продовжує діяти на окупованій території в місті Донецьк. Діяльність даної компанії була зупинена Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України ще у січні нинішнього року, однак компанія продовжує працювати та випускати тютюнові вироби, які незаконним шляхом намагається реалізовувати і поза межами окупованої території.

Як виявилося, ободковий папір для фабрики, що контролюється терористами, був виготовлений… у Львові, ТОВ «Львівський друкар». Про це свідчать товаросупровідні документи, що були у водія.

Цікаво, що торгові марки цигарок «Хортиця» та «Біле сонце», для яких Львівська друкарня виготовила папір, компанія «Хамадей» зареєструвала в Росії. Наразі автомобіль затримано. Подальшою долею вантажу опікуватимуться співробітники фіскальної служби».     

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів