Прикордонники на Львівщині забули назвати найбільших контрабандистів

14:34 15 липня 2020 р.

Фото до новини

Скільки і чиїх автопоїздів з контрабандою було затримано за півроку на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону, у звіті для преси не згадано.

Персонал Мостиського прикордонного загону ефективно захищає державний рубіж від нелегальних мігрантів, контрабанди та інших правопорушень, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За півроку військовослужбовці Мостиського загону затримали 125 порушників кордону, з них 64 нелегалів. У ході прикордонного контролю в пунктах пропуску виявлено 2 підроблених, 6 чужих та 112 недійсних паспортних документів. Через порушення законодавства України правоохоронці відмовили у пропуску через державний кордон майже тисячі осіб. 

Під час оглядової роботи виявлено 51 одиницю зброї, 6 викрадених транспортних засобів і товарів на суму більш ніж 7,5 млн. гривень. На правопорушників складено 798 адміністративних протоколів, накладено штрафів на суму понад 800 тис. гривень.

У пунктах пропуску на ділянці відповідальності кордон перетнули майже 2,5 млн. подорожніх і понад 500 тис. транспортних засобів. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року відбулося зменшення пасажиро-транспортного потоку вдвічі, що, перш за все, пов'язано із введенням карантинних обмежень в Україні та за кордоном.

Щоденний Львів повідмляв, що суд у Львові конфіскував понад 8 тонн спортивного взуття.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів