Провокатори роздають на «антимайдані» листівки зі свастикою

14:43 15 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kp.ua

У них закликають відмовитись від синьо-жовтого прапора на користь червоного.

Його, за версією невідомих авторів листівок, «використовували наші предки ще в давнину». Про це повідомив сьогодні, 15 грудня, кореспондент «Gazeta.ua».

Україномовних називають у листівках «укронацистами», а прізвища трьох лідерів опозиції написані зі знаками СС. Ті, хто роздають провокаційні листівки, від коментарів відмовляються.

Кореспондент «Gazeta.ua» інформує також у неділю, що в листівці, яку роздають учасникам провладного мітингу під Верховною Радою, твердять: «Бандерівська мерзота вбила більше людей, ніж загинуло в лавах Червоної армії на фронті».

Ця листівка проілюстрована фотографіями радянських воїнів, встановлення радянського прапора над Рейхстагом, «єврейських погромів ОУН у Львові 1941 року» та мертвих дітей з підписом: «Зарублені «героями» ОУН-УПА». У листівці запевняють також:

«Вояки УПА убили понад 100 тисяч дітей. Чи адекватні тягнибоки, Тимошенко та інші вивченики фашистів? Чи вони виконують чиєсь завдання з ліквідації словян і русичів в Україні? Може, заради влади вони готові знищити всіх нас? Але чи потрібні таки керівники нам?»

Цей напис ілюстрований фото Генріха Гімлера на огляді СС «Галичина» та огляді «Нахтігаля». У листівці написано також:

«Партії манкуртів - «українських націоналістів» ретельно наслідують ідеологічні директиви фашистів Розенберга і Гітлера. В результат такої політики населення України вже скоротилося на 10 мільйоні людей. Час зупинити їх і це безумство. Послідовникам фашистів не переписати нашу історію. Вимагаємо заборонити партії націоналзрадників на Україні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів