Прокурор Львівської області звільнив з посади затриманого в Бродах хабарника

11:47 24 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 3222.ua

За відсутність належної організації профілактично-виховної роботи з підлеглими оголошено догану прокурору Бродівського району.

За результатами проведеного прокуратурою Львівської області службового розслідування, наказом прокурора Львівської області за скоєння ганебного вчинку, порушення «Присяги працівника прокуратури» та вимог «Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури» прокурора прокуратури Бродівського району, який був затриманий при одержанні неправомірної вигоди, 23 липня звільнено із займаної посади та з органів прокуратури. Водночас, за відсутність належної організації профілактично-виховної роботи з підлеглими оголошено догану його безпосередньому керівнику – прокурору Бродівського району.

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також нагадали: «22 липня Службою безпеки України та Генеральною прокуратурою України викрито прокурора прокуратури Бродівського району, який отримав 1000 доларів США неправомірної вигоди». 

Як інформував «ЩЛ», співробітники СБУ затримали прокурора Бродівського району Львівщини в його службовому кабінеті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів