Прокуратурою попереджено у Львові незаконне відшкодування ПДВ

10:34 10 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zt.sfs.gov.ua

Суб’єкт господарювання звернувся до державної податкової інспекції зі заявою про відшкодування із податку на додану вартість в сумі понад два мільйони гривень, частина з якого сформована внаслідок проведення операцій із фірмами з ознаками фіктивності.

У Львові прокуратурою попереджено незаконне відшкодування ПДВ з державного бюджету України –повідомили сьогодні, 10 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Львівською місцевою прокуратурою №3 за матеріалами Львівського обласного управління ДФС розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на незаконне бюджетне відшкодування сум податку на додану вартість одним із підприємств Львова, що надає послуги у сфері виконання будівельних робіт, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті й 15 частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України. Вказаний суб’єкт господарювання, з метою незаконного отримання коштів із бюджету, звернувся до державної податкової інспекції зі заявою про відшкодування із податку на додану вартість в сумі понад два мільйони гривень, частина з якого сформована внаслідок проведення операцій із фірмами з ознаками фіктивності.

За ініціативи Львівської місцевої прокуратури №3 призупинено бюджетне відшкодування згаданому підприємству незаконно сформованого податку на додану вартість. Досудове розслідування здійснюється Франківським ВП ГУ Національної поліції у Львівській області та перебуває на контролі Львівської місцевої прокуратури №3». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів