Прокуратура вимагає в суді повернути громаді Львова земельну ділянку на вулиці Зеленій

12:35 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласної прокуратури, цією установою заявлено позови про повернення громаді земель вартістю більше 9 млн. грн.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 7 квітня:

«Прокуратурою заявлено позови про повернення громаді земель вартістю більше 9 млн. грн. Зокрема, на розгляді судів перебувають п’ять позовів органів прокуратури Львівської області про розірвання договорів оренди земельних ділянок вартістю 9,3 млн. грн у зв'язку із систематичною несплатою орендних платежів.

Так, прокуратурою Сихівського району міста Львова заявлено позов з вимогою повернути громаді міста ділянку на вулиці Зеленій площею 0,1363 га, вартість якої становить 1,3 млн. грн. Підставою для прокурорського втручання стала несплата приватним підприємством-орендарем коштів за користування цією територією упродовж майже двох років.

Зазначимо, що у 2014 році прокурорами на захист інтересів територіальних громад було подано дев’ять аналогічних позовів щодо розірвання договорів оренди земельних ділянок площею 14 га. З них шістьма судами розглянуто та постановлено витребувати із користування недобросовісних орендарів 12,5 га земель вартістю 40 млн. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів