Прокуратура вимагає в суді повернення громаді Львова приміщення вартістю 2,8 млн. грн

16:50 13 березня 2015 р.

Прокуратура Франківського району Львова на вулиці Генерала Чупринки, 85

Прокуратура Франківського району Львова на вулиці Генерала Чупринки, 85
Фото: niceplace.com.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, до господарського суду пред’явлено позов про визнання права власності на нежитлові приміщення площею понад 500 кв. м. на вулиці Науковій, 59-61.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 13 березня:

«Прокуратурою Франківського району м. Львова пред’явлено 5 березня поточного року до господарського суду Львівської області позов про визнання права власності на нежитлові приміщення площею понад 500 кв. м. на вулиці Науковій, 59-61 у Львові за територіальною громадою та витребування їх з незаконного володіння. Вказані приміщення безпідставно вибули з власності територіальної громади на підставі незаконного рішення постійно діючого третейського суду від 25.03.2009 року.

У подальшому вони неодноразово відчужувались іншим юридичним особам. Відтак прокуратура в інтересах держави пред’явила позов до останнього власника цього майна про витребування його з незаконного володіння та повернення у власність громади Львова. Зазначимо, що вартість вказаних приміщень становить більше 2 млн 860 тисяч грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів