Прокуратура відсудила в Львівської залізниці земельну ділянку в Брюховичах

11:05 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, апеляційним судом скасовано рішення районного.

За наполяганням прокуратури, Львівській залізниці постановлено повернути незаконно відчужені землі. Апеляційним судом Львівської області скасовано рішення Шевченківського районного суду міста Львова та задоволено позовні вимоги прокуратури Львівської області в інтересах Міністерства інфраструктури України, ДТГО «Львівська залізниця» щодо витребування із незаконного володіння земельної ділянки у селищі міськоко типу Брюховичі.

Вказану територію площею 0,0649 га, розташовану в смузі відведення залізничних колій, на підставі неправомірного рішення Брюховицької селищної ради було передано у власність фізичній особі. Незважаючи на таке порушення, судом першої інстанції відмовлено у поверненні державі незаконно відчуженої ділянки.

У зв’язку з цим прокуратурою області було подано апеляційну скаргу на зазначене рішення, яку апеляційним судом задоволено, а відтак постановлено скасувати державний акт на право власності за згаданою особою та повернути землю ДТГО «Львівська залізниця». Про це повідомили сьогодні, 20 березня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів